AVONDVERKOOP/SNACKBAR ZIZI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Avondverkoop/Snackbar Zizi. Meer weten? Ontdek meer

25 aug 2022 om 16:20 Kapsalon garnalen besteld, kapsalon falafel ontvangen. Erg jammer omdat een eerdere bestelling wel goed ging
23 jul 2022 om 21:03 Er mistte een heleboel bij de bestelling..
2 mei 2022 om 22:01 Wat er staat krijg je niet en te weinig
31 mrt 2022 om 16:36 Absolute RUBBISH
13 mrt 2022 om 16:24 Na 2.15 uur kwam het eten aan ze werken niet met eigen bezorgers maar van thuisbezorgd zelf. Broodje doner was matig en zout.
4 jan 2022 om 19:02 Prima kwaliteit en hoeveelheid. Alleen niet het gerecht dat ik had besteld… Daarom geen 5 sterren.
1 jan 2022 om 22:54 Prima kapsalon! Goede salade er bij en lekkere sambal. Patat wel een beetje zout.
14 dec 2021 om 18:48 Drinken niet gekregen en lang gewacht
11 dec 2021 om 10:00 Het eten was goed. Maar we kregen ons drinken niet bij het menu. We probeerde te bellen maar geen bereik.
6 dec 2021 om 3:20 Ik was al een tijd opzoek naar een plek die goede falafelkapsalons verkocht in omgeving Amsterdam oost, en deze is de beste! De portie was super groot,veel falafel en kaas, gratis een beetje feta op aanvraag, lekkere salade, veel saus en goedkoop.Top
5 dec 2021 om 16:57 lekkere bekende broodjes van zizi, echt heerlijk heeft het gesmaakt goed gevuld,en goeie portie friet